Nederlands English

Over ProTurn

ProTurn staat voor ontwikkeling op topniveau! Leren en ontwikkelen is een continu proces van “life-long learning”.

Wij ontwikkelen programma’s in de Nederlandse en Engelse taal voor zowel nationale als internationale organisaties, die op dagbasis invulling willen geven aan permanent de hoogste, maar ook de snel veranderende eisen van hun afnemers. Zo trainen en begeleiden wij meer dan 12.000 mensen in maar liefst 20 landen. Wij zetten ons in voor merkbaar en meetbaar beter resultaat voor jouw organisatie!

Onze beproefde methodes zijn gekoppeld aan een maatwerk online Learning & Development platform, genaamd MyProTurn. Hierdoor is het voor de cursisten en coachees mogelijk om te kunnen studeren wanneer zij dat zelf willen. Daarnaast worden zij ook begeleid door middel van live trainingssessies én individuele coachingssessies door onze ProTurn professionals.

Op deze manier zijn we in staat jouw organisatie integraal te voorzien van de juiste tools en inzichten op het juiste moment; van Blended Learning & Development binnen een Corporate Academy tot Executive Coaching.

Bekijk hier het complete dienstenoverzicht
van ProTurn

ProTurn in cijfers

Actief in 20
landen

ProTurn realiseert in maar liefst 20 landen in verschillende continenten professional turnarounds, naast onze activiteiten in Nederland, werken we voor grootschalige organisaties in 14 Europese landen en voor Nederlandse corporate bedrijven in Brazilië, Argentinië, Chili, Mexico en sinds 2018 ook in Australië en de USA.

Meer dan 4.000
individuele coachingstrajecten

Wat verwachten jouw organisatie en jouw klanten van jou en je team(s)? ProTurn begeleidt individuele professionals al meer dan 20 jaar op het gebied van Effectief Leiderschap, Commerciële Effectiviteit en Persoonlijke Effectiviteit, met programma’s die duurzaam waarde toevoegen!

Meer dan 12.000
deelnemers aan ProTurn Academies

De ProTurn Academies worden in verschillende branches aangeboden en uitgevoerd. Zo hebben al meer dan 12.000 professionals gericht kennis en vaardigheden opgedaan binnen of juist buiten hun expertise. Geïnteresseerd in een ProTurn Academy voor jouw organisatie?

My ProTurn