Nederlands English

MyProTurn

MyProTurn is het Online Learning & Development Platform van ProTurn die voldoet aan de strengste eisen van de organisaties die wij begeleiden. Via deze online portal verzorgt ProTurn de regie inzake content en uitvoering van alle trainingen die er voor een organisatie namens ons worden verzorgd.

Het Online Platform is reeds in gebruik bij diverse multinationals, franchiseorganisaties en auto-importeurs. Het is een generiek platform waarin via een fijnmazige rechtenstructuur geheel eigen inrichtingen kunnen worden gecreëerd om de functionaliteit nauwgezet bij de wensen van uw organisatie aan te laten sluiten.

De gebruiker van het Online Learning & Development Platform kan gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  • Documenten/ hand-outs kunnen op maat worden verzorgd
  • Deelnemers- en presentielijsten worden in de online leeromgeving gegenereerd
  • Alle acties worden ondersteund met e-mail notificaties
  • Eenvoudig cursisten inschrijven en uitnodigen voor trainingen en opleidingen
  • Online toetsing
  • Blended learning: een ultieme combinatie van E-learning met groepsbegeleiding, de cursist kan 24/7 bij aanvullende en ondersteunende materialen
  • Geavanceerde planning en beheers tools

Door middel van dashboards per afdeling/ vestiging of organisatie hebben geselecteerde leidinggevenden in uw organisatie de mogelijkheid om de status van certificeringen, de aanwezigheid en inschrijvingen van medewerkers bij te houden. Hiermee bereikt u een optimaal inzicht en overzicht rondom de begeleidingsactiviteiten van ProTurn.

Voor meer informatie over MyProTurn kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met de medewerkers van het Back Office& Support Team of uw gegevens invullen op het contactformulier.

Meer informatie over MyProTurn?

My ProTurn