Nederlands English

Executive Coaching

ProTurn verzorgt nationaal en internationaal in 20 landen Executive Coaching voor CFO’s, COO’s, CEO’s, Country Managers, Cluster directies, MT begeleiding en ondersteuning voor Executive Boards. Deze Executive Coaching wordt op basis van een voortschrijdend model volledig op maat gemaakt. In een triangular approach worden mensen, processen en procedures daadkrachtig aan elkaar gekoppeld.

De dagelijkse periferie van u, als Executive in uw organisatie wordt volcontinu centraal gesteld. Het maken van snel, doch weloverwogen keuzes in het dagelijks beleid en het aansturen en inspireren van mensen en teams komen tijdens de Executive Coaching aan bod.

De branchekennis van ProTurn, vormt in combinatie met internationale ervaring in Effectief leiderschap en Persoonlijke effectiviteit een solide basis om direct en resultaatgericht de Executive Coaching vorm te geven.

In de aanloop naar de Executive Coaching wordt er een analyse gemaakt van de sterktes en verbeterpunten. Op basis van deze analyse wordt een doordacht Executive Coachingsprogramma opgesteld waarin de coach sturing geeft aan het verbeteringsproces van u, als Executive. Ook online tools met betrekking tot uw persoonlijk profiel en uw gedrag binnen teams, worden verweven in onze begeleiding.

Onderstaand ziet u een aantal referenties aan het woord.

Interesse in een vrijblijvende kennismaking?

My ProTurn