Nederlands English

Learning & Development

ProTurn zorgt ervoor dat de medewerkers binnen jouw organisatie ondersteuning krijgen op top niveau met behulp van gecomprimeerde, herkenbare en bovenal toepasbare tools: Learning & Development.

Een optimale integratie van leren, ontwikkelen en werken, vormen hierbij de basis voor een professionele ommezwaai in jouw organisatie. Het implementeren en borgen van de opgedane kennis, inzichten en vaardigheden in de praktijk vinden wij hierin zeker zo belangrijk.

Het ontwikkelen van maatwerk programma’s, die voldoen aan al jouw wensen, voor een specifiekere aanpak is ook mogelijk bij ProTurn; jij weet ten slotte zelf het beste wat jouw organisatie nodig heeft!

In onze Learning & Development programma’s bepaal jij zelf de begeleiding die bij jou en jouw organisatie past. Onze programma’s zijn beschikbaar voor alle niveaus en er zijn geen vooropleidingseisen noodzakelijk.

Blended Learning... het beste van twee werelden!

De Blended Learning aanpak van ProTurn is een beproefde methode die internationaal dagelijks wordt toegepast bij diverse multinationals en grootschalige organisaties in voornamelijk de Nederlandse en Engelse taal.

Met de effectieve, moderne en duurzame manier van trainen wordt het beste van twee werelden gecombineerd;

  • een mix van e-learning, waarbij je 24/7 de beschikking hebt over de content via het MyProTurn platform
  • én live ondersteuning, waarbij je getriggerd wordt door onze professionals, om daadwerkelijk de gewenste veranderingen door te voeren.

Deze combinatie wordt als zeer professioneel en praktijkgericht ervaren. De deelnemers werken samen aan de beste praktijkgerichte oplossingen voor hun dagelijkse uitdagingen. Zo leren zij van én met elkaar!

Live ondersteuning, zowel in groepsverband als individueel mogelijk!

Tijdens de live ondersteuning word je door onze professionals getriggerd om daadwerkelijk de gewenste veranderingen door te voeren. Dit vindt in eerste instantie plaats in groepsverband, waarbij elementen uit de e-learning worden gecombineerd met de actuele businesscases. Vervolgens is individuele begeleiding onderdeel van onze aanpak.

Bij het begeleiden van de medewerkers, managementteams en directies zetten wij steeds nieuwe mogelijkheden in om de efficiëntie en effectiviteit van jouw organisatie te vergroten. Zo zijn wij altijd in staat om de juiste professional in te zetten passend bij jouw business case.

De combinatie van leren, ontwikkelen en hier zelfstandig mee aan de slag gaan op de werkplek zorgt voor grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling én zeker ook in de ontwikkeling van jouw organisatie.

Individuele coaching

Wij coachen in onze Learning & Development programma’s duizenden cursisten in vele tientallen organisaties. In de individuele coaching ligt de focus op sturing aan het verbeteringsproces van jou als deelnemer.

Elke beslissing heeft altijd effect op je directe omgeving. Het kritisch kijken naar eigen gedrag en het gevolg hiervan, vormt daarom altijd de eerste stap in onze individuele coaching programma’s.

Op basis van een analyse van sterktes en verbeterpunten eventueel voorafgegaan door online testen, wordt een doordacht coaching programma opgesteld. Hierbij staat de koppeling met je dagelijkse werkomgeving continu centraal!

U wilt meer informatie?
Dat kan makkelijk en snel via ons online formulier!

My ProTurn