Nederlands English

Management Development met ProTurn

Management Development is het organisatieproces dat zorg draagt voor continuïteit en kwaliteit van het management van organisaties. Management Development is het geheel van maatregelen en activiteiten gericht op werven, selecteren, aanstellen, begeleiden, overplaatsen en ontwikkelen van (toekomstige) managers. Andere gebruikte termen zijn Executive Development en de afkorting ‘MD’.

Aandachtsgebieden van MD zijn:

  • Instroom van (toekomstig) leidinggevenden via werving & selectie
  • Doorstroom van (toekomstig) leidinggevenden via loopbaanbegeleiding, opleiding en ontwikkeling met behulp van functioneringsgesprekken, personeelsbeoordeling en competentiemanagement met specifieke aandacht voor leiderschap, management en personeelsbeleid

ProTurn heeft haar eigen MD-programma’s, afgestemd op specifieke klantwensen en organiseert collectief zowel via de ProTurn Platinum Management Club (PMC)* als de ProTurn Platinum Executive Club (PEC)* maatgerichte bijeenkomsten. Vraag gerust een vrijblijvend en geheel kosteloos intakegesprek aan en ontdek hoe een Management Development programma op uw wensen aansluit.

* PMC en PEC heeft als onderscheid het niveau van Management Development, afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Management Development in uw organisatie?

My ProTurn