Nederlands English

Interim Professionals

Er zijn verschillende redenen voor uw organisatie om te kiezen voor een Interim Professional. Bijvoorbeeld om vernieuwingen door te kunnen voeren, uw organisatie in beweging te krijgen of een verbetering te realiseren. Ook het tijdelijk invullen van management taken of direct gewenste ondersteuning bij onverwachte situaties in uw organisatie, behoren tot de mogelijkheden. ProTurn heeft veel ervaring in het invullen van interim trajecten en heeft voor zowel nationale als internationale organisaties hier naar volle tevredenheid invulling aan gegeven!

De ProTurn Interim Professionals hebben specifieke kwaliteiten op het gebied van uitvoering van interim- en projectmanagement opdrachten. Zij focussen zich op uw business case, kunnen goed analyseren en brengen uw medewerkers gemotiveerd in beweging.

Mogelijk ontbreekt op bepaalde gebieden kennis in uw organisatie en kan ProTurn ook hier invulling geven door gerichte trainings- en coachingsprogramma’s te bieden.

De perfecte match, tussen uw organisatie en onze interim professionals, is altijd direct gerelateerd aan de specifiek van toepassing zijnde business case bij de opdrachtgever. Wij starten met een duidelijke analyse van uw situatie. Vanuit de probleemstelling komen we samen tot oplossingen en stellen we een ideale profielschets op om u maatwerk te kunnen leveren.

Uiteraard zoeken wij altijd naar een juiste match van kennis, kunde, vaardigheden en ervaring van de Interim Professional die bij u aan het werk gaat.  

Bent u op zoek naar een Interim Professional?
Laat het ons weten!

My ProTurn