Nederlands

Commerciële effectiviteit

ProTurn realiseert al bijna 20 jaar een “Professional Turnaround” op alle gebieden van onze dienstverlening binnen grootschalige nationale en internationale organisaties, zorginstellingen en lokale overheden. Onze ProTurn specialisten bieden daadkrachtige ondersteuning voor medewerkers en hun leidinggevenden, optimaliseren processen en procedures en zorgen voor een duurzame implementatie en borging van de geboden oplossingen in meer dan 20 landen.

Wil je interactief leren én werken aan het verbeteren van jouw dagelijks functioneren dan wel het functioneren van je medewerkers in hun werkomgeving? Wil je kennismaken met nieuwe instrumenten/methodes en nieuwe inzichten opdoen?

ProTurn brengt kennis en inzicht én stelt de daadwerkelijke toepassing in jouw dagelijkse praktijk centraal in het diverse aanbod van trainingen. In onze trainingen gaat het vooral om het verbeteren van jouw daadkracht binnen je werkomgeving.

Onze aanpak

Om langdurig effect/resultaat van onze begeleiding te garanderen is een sterke focus op implementatie en borging noodzakelijk. Tijdens de training word je veel aan het woord gelaten en doorlopen wij met jou je aandachtspunten. Onze begeleiding kenmerkt zich door heldere taal, online tools, ondersteunende video’s, animaties, artikelen en links die de stof toegankelijk maken, waarbij jouw motivatie groeit. Met duidelijke huiswerkopdrachten krijg je de kans jouw implementatie op de werkvloer in de praktijk te brengen. Door het krijgen van gerichte en inspirerende feedback, leer je grenzen te doorbreken en haal je het maximale uit jezelf.

Onder Commerciële Effectiviteit vallen trainingen die je helpen bij het verbeteren van je commerciële vaardigheden en het effect hiervan op je klanten/prospects. Zo kun je bijvoorbeeld kennis opdoen over een verfrissende en interactieve gespreksvoering, echt invulling leren geven aan Account Management of je verkoopvaardigheden flink aanscherpen.

Alle trainingen binnen het thema Commerciële Effectiviteit, worden ondersteund door interactieve e-learning, vanuit ons hypermoderne MyProTurn platform. Met deze manier van trainen, wordt het beste van twee werelden gecombineerd; enerzijds e-learning, waarbij jij of je medewerkers 24/7 de beschikking hebben over de content via het MyProTurn platform én anderzijds live ondersteuning, waarbij de cursisten getriggerd worden door onze professionals, om daadwerkelijk de gewenste veranderingen door te voeren.

 

Onderdelen

Wilt u meer informatie over het thema Commerciële Effectiviteit?

My ProTurn