Nederlands English

Trainen

Of het nu gaat om mensen, processen of procedures, onze trainers hebben de ervaring en slagvaardigheid om veranderingen om te zetten in verbeteringen voor uw organisatie. ProTurn werkt met een gekwalificeerd team van trainers op topniveau. Door de diversiteit van het team, zijn wij altijd in staat de juiste professional in te zetten. ProTurn ontwikkelt organisaties door kennis en vaardigheden van medewerkers, managementteams en directies te vergroten, waarbij we steeds op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om de efficiëntie en effectiviteit van uw organisatie verder te vergroten.

Uitgangspunt voor onze trainingen zijn de eisen die uw organisatie nu en in de toekomst aan uw medewerkers stelt. In de ProTurn trainingen staat het verbeteren van de daadkracht van uw organisatie, (leidinggevende) medewerkers en directieleden centraal!

ProTurn levert een divers aanbod aan in-company trainingen of verzorgt voor uw organisatie een maatwerktraject. Ons trainingsaanbod bespreken we graag met u persoonlijk; hierbij kunnen wij laten zien dat wij in onze trainingen uitgaan van een optimale integratie van leren, ontwikkelen en werken. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze Open inschrijvingen. Klik hier voor meer informatie over onze Open inschrijving.

U wilt meer informatie?
Dat kan makkelijk en snel via ons online formulier!

Onze trainers en coaches beschikken over diverse kwalificaties en certificeringen, waaronder: NOBCO/ certified mediator, Wet Financieel Toezicht (Wft) diploma’s en accreditaties als docent bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. ProTurn is als onderwijsinstelling procedureel getoetst en geaccrediteerd door het CRKBO sinds 2011 en heeft deze accreditatie onlangs opnieuw toegekend gekregen tot 2019.

My ProTurn