Nederlands English

Over ProTurn

ProTurn realiseert al meer dan 15 jaar een “Professional Turnaround” binnen grootschalige nationale en internationale organisaties, zorginstellingen en lokale overheden.

Bekijk hier het complete dienstenoverzicht
van ProTurn

Waarom kiezen organisaties voor ProTurn? Een rondgang langs de MT’s van diverse organisaties die door ProTurn begeleid worden levert de volgende samenvatting op:

  • ProTurn realiseert een optimale afstemming tussen mens, organisatie, werkprocessen en procedures.
  • Aandacht voor het individu binnen een organisatie; de effectieve manier van werken met mensen past bij het sturen op resultaat, waarbij ProTurn de mensen en organisaties blijft ontwikkelen. Met de juiste mix van expertise en de pragmatische ondersteuning door het team van de uitvoerenden, wordt de gewenste Professional Turnaround gerealiseerd… hier ontleent ProTurn immers haar naam aan!
  • ProTurn ziet snel waar wel en juist geen ondersteuning nodig is en zet medewerkers binnen een organisatie in hun kracht en niet uitsluitend in hun uitdaging.
  • Binden en boeien in combinatie met “the art of leaving out” … verrijken van de kennis, kunde en vaardigheden op de plaatsen waar het nodig is zonder onnodige franje.
  • De juiste vorm van aandacht voor implementatie en borging van de activiteiten van ProTurn binnen organisaties.
  • Het ProTurn team brengt zowel nationaal als internationaal relevante expertise in en communiceert zonder omwegen kristalhelder met de opdrachtgever.

ProTurn in cijfers

20
landen actief

ProTurn realiseert in maar liefst 20 landen in verschillende continenten professional turnarounds, naast onze activiteiten in Nederland werken we onder andere voor organisaties in Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Hongarije, Brazilië, Mexico, Chili, USA en China. Wilt u weten op welke wijze in uw organisatie een professional turnaround gerealiseerd kan worden?

3.755
Individuele coachingstrajecten

Wat voor effect heeft uw gedrag op uw werkomgeving? 3.755 professionals zijn zich al bewuster geworden van de keuzes die zij maken en kunnen hier beter mee omgaan, mede dankzij de individuele coachingstrajecten van ProTurn.

11.600
Begeleide personen in ProTurn Academy’s

De ProTurn Academy’s worden in verschillende branches aangeboden en uitgevoerd. Op dit moment hebben al 11.600 professionals kennis en vaardigheden opgedaan binnen hun expertise. Geïnteresseerd in een ProTurn Academy voor uw organisatie?

My ProTurn