Nederlands English

Effectief leiderschap

ProTurn realiseert al bijna 20 jaar een “Professional Turnaround” op alle gebieden van onze dienstverlening binnen grootschalige nationale en internationale organisaties, zorginstellingen en lokale overheden. Onze ProTurn specialisten bieden daadkrachtige ondersteuning voor medewerkers en hun leidinggevenden, optimaliseren processen en procedures en zorgen voor een duurzame implementatie en borging van de geboden oplossingen in meer dan 20 landen.

Wil je interactief leren én werken aan het verbeteren van jouw dagelijks functioneren dan wel het functioneren van je medewerkers in hun werkomgeving? Wil je kennismaken met nieuwe instrumenten/methodes en nieuwe inzichten opdoen?

ProTurn brengt kennis en inzicht én stelt de daadwerkelijke toepassing in jouw dagelijkse praktijk centraal in het diverse aanbod van trainingen. In onze trainingen gaat het vooral om het verbeteren van jouw daadkracht binnen je werkomgeving.

Onze aanpak

Om langdurig effect/resultaat van onze begeleiding te garanderen is een sterke focus op implementatie en borging noodzakelijk. Tijdens de training word je veel aan het woord gelaten en doorlopen wij met jou je aandachtspunten. Onze begeleiding kenmerkt zich door heldere taal, online tools, ondersteunende video’s, animaties, artikelen en links die de stof toegankelijk maken, waarbij jouw motivatie groeit. Met duidelijke huiswerkopdrachten krijg je de kans jouw implementatie op de werkvloer in de praktijk te brengen. Door het krijgen van gerichte en inspirerende feedback, leer je grenzen te doorbreken en haal je het maximale uit jezelf.

Een goede leider is in staat om andere personen te inspireren en stimuleren. Zo creëer je meer betrokkenheid binnen een organisatie. Dit geldt zowel voor het middenkader als het hogere kader en voor directieteams.

In deze trainingen ga je kennis opdoen over effectief samenwerken binnen een team, hoe je effectief leiding kan geven aan een organisatie en hoe je functionerings- en beoordelingsgesprekken het beste kunt voeren. De ProTurn professionals bewaken je voortgang door je positief – kritisch feedback te geven op de kwaliteit en snelheid van je ontwikkeling. Daarmee krijg je een sterk verbeterd inzicht op het effect van jouw nieuwe leiderschapsstijl.

Onderdelen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van effectief leiderschap in uw organisatie?

My ProTurn